prachtige verven van Carte Colori

CARTE COLORI

De verven van Carte Colori zijn bijzonder door hun prachtige kleurenpalet en hun fraaie (kalk)effect. Of je nou een moderne inrichting wil of landelijk, de kleuren en verven van Carte Colori passen in elk interieur.

Neem contact met ons op voor een kleurenkaart of maak een afspraak om ze te komen bekijken.


Kalkverf

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat ‘ademt’. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren.


Kalkverfprimer

Op de meeste ondergronden zoals latex en gipsplaat is het verstandig om de Kalkprimer Corifondo te gebruiken voordat de (kalk)verf wordt aangebracht. Corifondo is een ademende hechtlaag speciaal bedoeld voor kalkverf afwerkingen. Het product zorgt voor een egaler effect en gelijkmatige absorptie van later aan te brengen kalkverf.


Poederig matte krijtverf

Carte Colori Krijtverf is een zeer matte poederige egaal dekkende muurverf op waterbasis voor binnengebruik. Krijtverf heeft een kalkmat egaal uiterlijk, zonder de kenmerkende kwaststrepen die kalkverf wel heeft. Door de rijke hoeveelheid natuurlijke pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat.


Matte egale krijtlak

Carte Colori Krijtlak is een matte, geurarme dikke lakverf voor binnen. Deze watergedragen verf is een goede keuze het schilderen van deuren, kozijnen, radiatoren, keramiek en behandeld metaal. Met krijtlak geef je ook meubels een egaal strakke look.


Matte afwasbare muurverf (Projectverf)

Projectverf is een hoogwaardige muurverf met een zachte glans op waterbasis voor intensief gebruik. De verf is zo ontwikkeld dat het oneffenheden en imperfecties in de ondergrond uitstekend verbergt. Speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer en gemakkelijk te reinigen.


Sprankelende metallicverf

Metallicverf is een dekkende verf op waterbasis met een metallic effect. Geschikt voor binnen en is te gebruiken op wanden of hout. Het beste effect wordt verkregen met een kwast.

Verkrijgbaar in de kleuren: Goud, Principessa, Metallo, Glamour, Chiara, Copper, Tin en de nieuwe kleur Messing.


Zijdemat lakverf

Carte Coloriʹs Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij al onze muurverven. Deze geurarme watergedragen verf is geschikt voor binnen en buiten, speciaal voor gebruik op alle houtsoorten, voor behandeld metaal, deuren en houtwerk, maar ook voor radiatoren, muren, metselwerk, PVC en keramiek mits voorgestreken met onze primers.


Vloerverf

Carte Colori vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling.

De vloerverf kan op vrijwel alle oppervlakken aangebracht worden: trappen, vloeren, laminaat, betonvloeren en veel meer. De te verven oppervlakken moeten voorgestreken worden met onze primer voor een goede hechting.